Mest läst på DI: Betssons VD avgår

Så hände det något vi i branschen inte är förvånade över. Betssons VD avgår. Ursäkta språket men det var på tiden.

”Ulrik Bengtsson har gjort goda insatser för Betsson under de fem år han har varit anställd i koncernen. Han har tydliggjort strategin och genomdrivit betydelsefulla produktlanseringar. På mina egna och styrelsens vägnar vill jag tacka Ulrik för hans arbete”, säger Pontus Lindwall, styrelseordförande i Betsson, i deras pressmeddelande.

Fint. Men sanningen är att han har inte lyft bolaget i en bransch som annars blomstrar och den interna kritiken blev allt för stor. Samtidigt är Betsson inte är liten pjäs utan det är en småsparar favorit på börsen och självklart måste styrelsen agera när det tillslut inte är hållbart längre.

I en intervju bekräftas också detta:

Det är egentligen inget drama. Vi har lite olika uppfattningar om några prioriteringar framåt i Betsson. I ett sådant scenario – jag har varit i koncernen ganska länge – är det bättre att gå åt olika håll.

One Reply to “Mest läst på DI: Betssons VD avgår”

  1. Som du säger, jag är inte heller förvånad och som en av dessa aktieägare är jag bara glad över detta. Aktien har inte mått bra och nu kan det bara gå uppåt (snart iaf).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *